Fysiotherapie GCML - Dineke Terlouw

Fysiotherapie GCML

Dineke Terlouw

Fysiotherapie op Haptonomische basis
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
E-mailadres:
d.terlouw@gcml.nl
BIG-nummer:
19035166904

“Leven is niet wachten tot de storm voorbij is, maar leren hoe je kunt dansen in de regen”

Door bewust te voelen wat je voelt maak je contact met jouw natuurlijke vermogen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Zo hervind je je weg naar veerkracht, vitaliteit, dynamiek en herstel.

Mijn passie is om mensen op zowel fysiek, gevoelsmatig als mentaal vlak weer in beweging te brengen. Tijdens de sessies pas ik elementen uit de haptonomie, mindfulness, (dansante) fysiotherapie en positieve psychologie toe. Mijn leidraad is mensen in contact te brengen met hun gevoel, lichaamsbewustzijn, bewustzijn in bewegen, het leren herkennen van spanningsgebieden/blokkades en daarmee op andere wijze leren omgaan zodat de weg naar herstel wordt geopend.

Daar waar je vastgelopen bent nodig ik je uit om vanuit contact met je gevoel bewust te worden van wat speelt en op jouw eigen wijze weer in beweging te komen. Even je hoofd los te laten en stil te staan bij wat er op diepere lagen speelt.

Middels aanraking, bewustwordingsoefeningen en inzichtgevende gesprekken leer je om op een bij jou passende manier je veerkracht en vitaliteit terug te vinden en jouw belemmerende patronen te herkennen en te beïnvloeden Je leert zelf van binnenuit te luisteren naar wat passend is voor jou en wat jij nodig hebt om te herstellen.
Zo opent de weg zich om van overleven naar beleven te gaan en letterlijk en figuurlijk weer evenwichtig en veerkrachtig in het leven te staan.

Terug naar overzicht