Fysiotherapie – Fysiotherapie GCML – Rotterdam

Fysiotherapie GCML

Fysiotherapie

Maak een afspraak bij de fysiotherapeut

Jaarlijks bezoeken zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten door houding, beweging, sportblessures, werkgerelateerde problemen, ongevallen, ziekte of ouder worden, de fysiotherapeut staat voor je klaar. Met advies, behandeling en begeleiding helpen we je jouw dagelijkse leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Of het nu gaat om boodschappen doen, sporten, werken of eerder naar huis gaan uit een instelling. We leren je verantwoord bewegen om verdere problemen te voorkomen of te verminderen.

Maak nu een afspraak online

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is oefentherapie. Hiermee beïnvloeden we de bewegingsmogelijkheden van gewrichten, vergroten we spierkracht, verbeteren we houding, evenwicht, ademhaling en ontspanning. We passen de behandeling aan jouw situatie en mogelijkheden aan. Dit helpt je bewust te worden van de beste manier van bewegen en vertrouwen te krijgen in je lichaam.

Maak snel en eenvoudig een afspraak via onze online afsprakenplanner op onze website. Samen werken we aan jouw herstel en welzijn.

Verschillende specialisaties

Binnen de fysiotherapie zijn er diverse specialisaties, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Elk met zijn eigen expertisegebied om jou de best mogelijke zorg te bieden.

Kies voor de beste behandeling voor jouw lichaam. Maak nu een afspraak en werk samen met ons aan een gezond en actief leven.

Bron: KNGF