Fysiotherapie GCML - Manuele therapie

Fysiotherapie GCML

Manueel therapie

U beweegt de hele dag, u houdt daarmee uw gewrichten en spieren sterk en soepel. En dan voelt u pijn. In uw nek. In uw rug. Of schouder. Gaat de pijn niet weg, wilt u weten wat er aan de hand is, dan kan u een afspraak maken bij de manueel therapeut. U heeft hiervoor geen briefje van de huisarts nodig.

Wat kan een manueel therapeut voor u betekenen?

Hij is expert op het gebied van onderzoeken en behandelen van mensen met pijnklachten aan de wervelkolom. Maar ook bij andere klachten waarbij pijn of een bewegingsbeperking een rol speelt. De manueel therapeut is een gespecialiseerd fysiotherapeut en heeft een extra drie jaar lange studie daarvoor gevolgd. Zijn adviezen en behandelingen zijn van de allerhoogste kwaliteit. De manueel therapeut kijkt tijdens de screening of uw klachten beter passen bij een huisarts of andere zorgverlener, waardoor u altijd de beste zorg ontvangt. Tijdens het onderzoek kijkt de manueel therapeut naar uw houding, hoe u beweegt en onderzoekt uw gewrichten en spieren. Hij bespreekt met u welke behandeling voor u het allerbeste is. Hierbij houdt hij rekening met wat u zelf wilt bereiken. Hij legt u uit hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoelang het duurt voordat uw doel behaald is.

De manueel therapeut kent technieken waarbij hij u helpt makkelijker te bewegen en u minder pijn heeft. Hierbij legt hij u altijd goed uit wat hij gaat doen en hij handelt hierbij zeer zorgvuldig. Mensen die bij een manueel therapeut zijn geweest merken vaak direct verandering, hebben minder pijn en bewegen soepeler. Ook vertelt de manueel therapeut u hoe u goed en gezond kunt blijven bewegen. En krijgt u oefeningen mee. Dit alles voor het beste resultaat.

Bij de manueel therapeut bent u in vertrouwde handen

Kijk anders ook op www.nvmt.nl

http://nvmt.fysionet.nl/mijn-nvmt-diensten-en-producten/ik-ben-client-van-een-manueel-therapeut.html